Cookie Policy

På denna webbplats samlar vi in viss information med hjälp av kakor (”cookies”).

Vi uppskattar att du besöker DISABs webbsida. Vi värnar om din rätt till skydd av personuppgifter och av den information som du lämnar till oss, och vi vill att du ska känna till hur vi använder och skyddar den information som vi samlar in om dig. DISAB respekterar rätten till skydd av personuppgifter och tillämpar god sed så som den definieras i gällande lagar och bestämmelser om skydd av personuppgifter, däribland EU:s Dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR).
 
Denna Cookie Policy beskriver, liksom DISABs Integritetspolicy, DISABs policy och praxis när det gäller användning av den information som samlas in på denna webbplats, liksom din rätt till skydd av dina personuppgifter.

Därför använder vi kakor

Kakor förbättrar din upplevelse. Vi samlar in data om din dator och, när det är tillgängligt, din IP-adress, operativsystem och webbläsartyp för administrativa ändamål och för att rapportera insamlade data till vår marknadsavdelning genom att använda en cookie-fillagring på din hårddisk.
 
Cookies innehåller information som hjälper oss att förbättra vår webbplats och erbjuda en bättre och mer användarvänlig tjänst. Cookies ger oss möjlighet att:

De flesta webbläsare ger dig möjlighet att ta bort cookies från hårddisken, blockera alla cookies eller varna dig innan du accepterar lagring av cookiefiler. Observera att när cookies är inaktiverade eller raderade, kanske vissa webbplatser inte fungerar. Om du inte har ställt in din webbläsare för att neka cookies, kommer vårt system att utfärda cookies när du besöker DISABs webbplatser.
 
Om du vill veta mer om cookies och hur de fungerar kan du besöka följande webbplatser:
http://www.allaboutcookies.org och http://www.youronlinechoices.com

Google Analytics

Vi arbetar också med Google Analytics, en webbtjänst som tillhör Google, Inc. Google Analytics använder cookies för att samla information om vissa aspekter av våra besökare på DISABs webbplats (inklusive IP-adresser). Google Analytics ger oss rapporter baserade på den informationen för att hjälpa oss att veta hur våra användare besöker vår webbplats. Google Analytics kommer inte att dela den här informationen med tredje part, såvida det inte krävs enligt lag. Observera att vi inte kommer att använda Google Analytics för att samla in personuppgifter eller personligt identifierande data, och vi kommer inte att korrelera informationen vi samlat in med Google Analytics till dina personuppgifter. Google Analytics-kakor finns kvar på din dator mellan 30 minuter och 2 år från den tid de skapas / uppdateras, förutsatt att du inte tar bort dem innan de löper ut. Mer information om hur Google Analytics följer GDPR finns på: www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Kontakta oss

Frågor, synpunkter eller klagomål:
 
Om du har frågor, synpunkter eller klagomål som gäller DISABs hantering av personuppgifter eller denna Cookie policy ber vi dig att kontakta oss på ContactUs@disab.com. Du kan också skicka ett brev med reguljär post till:
 
DISAB Vacuum Technology AB
Box 170
241 23 Eslöv
 
Om du anser att du har lidit skada eller haft olägenhet på grund av att DISAB har kränkt dina rättigheter så som de specificeras i denna integritetspolicy, och om DISAB inte har behandlat ditt klagomål på rimligt sätt kan varje invånare i EU dessutom lämna in klagomål till vederbörande dataskyddsmyndighet (i Sverige Datainspektionen).

Vad andra säger om DISAB

  • Jämfört med när vi städade manuellt så är centraldammsugarsystemet från DISAB en klar förbättring.

    BSW Timber, UK
  • Vårt stationära vakuumsystem är smidigt, säkert och kostnadseffektivt.

    Cementa Slite, Sweden
  • Vi är mycket nöjda med DISAB Centurion™ P20, både vakuumlastarens prestanda samt det professionella bemötandet som vi fått av DISAB-anställda.

    Puerto Sauce, Uruguay
  • Vad som tidigare tog oss flera dagar, tar nu endast ett fåtal timmar.

    Norcem A.S., Norway
  • Vår DISAB SkipVAC™ kunde enkelt hantera 2-3 ton av materialflöde utan att behöva tömmas var femte minut. Men det som vi uppskattade mest med DISAB SkipVAC™ var dess sugkapacitet.

    Tata Steel, UK
  • Installationen av DISABs stationära vakuumsystem har gjort stor skillnad. Vi kan enkelt städa där materialspillet är som värst för stunden, eller där damm behöver tas bort.

    Cory Environmental, UK
  • En DISAB SkipVAC™ är inte bara snabbare, utan även betydligt säkrare och mer effektiv än en hink och spade.

    Anderton Concrete, UK

Kontakta mig

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig för ett första samtal om just din utmaning. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen.

DISAB Vacuum Technology +46 (0)413 55 43 00
contactus@disab.com

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.